Kırklareli'de Eşini öldüren adam intihar etmek istedi

Kırklareli'de yaşayan bir adam, 8 ay önce boşanma davası açtığı ancak 3 gün önce barışarak yeniden birlikte oturmaya başladığı eşini vurdu.

Babaeski ilçesi Atatürk Mahallesi’nde meydana gelen olayda, evli ve bir kızları olan Süleyman ve Bahriye Boğazkaya çifti, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 8 ay önce evlerini ayırıp boşanmak için dava açtı. Mahkeme sürerken önceki gün kızlarına nişan yapan Boğazkaya çifti barışarak yeniden aynı evde yaşamaya devam başladı.
TABANCAYLA EŞİNİ VURDU

Bugün, saat 16.00 sıralarında evlerinde yeniden tartıştan çiftten Süleyman Boğazkaya, ruhsatsız tabancasıyla ateş ederek eşini vurdu.
İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

Daha sonra ise başına ateş ederek intihar etmek istedi. 47 yaşındaki Bahriye Boğazkaya olay yerinde hayatını kaybederken, ihbar üzerine gelen ambulansla Babaeski Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kocası Süleyman Boğazkaya ise tedavi altına alındı.

2 YIL ÖNCE FRANSA'DAN DÖNMÜŞLER

Boğazkaya çiftinin 25 yıl Fransa’da işçi olarak çalıştığı ve 2 yıl önce kesin dönüş yaparak Babaeski İlçesi’ne yerleştikleri belirtildi. Evde ölen Bahriye Boğazkaya’nın cesedi savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri