Kimyasal silah iddialarına Ömer Çelik'ten sert yanıt: "TSK'yı suçlayanlar, alçak bir iftira şebekesinin parçasıdır"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın gündeme getirdiği kimyasal silah iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın PKK'ya yönelik kimyasal silah kullanıldığına dair sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Tweet dizesi paylaşan Çelik, "Türk Silahlı Kuvvetleri’ni kimyasal silah kullanmakla suçlayanlar, alçak bir iftira şebekesinin parçasıdır" ifadelerine yer verdi.

"TSK'YA SALDIRIYORLAR"

Twitter hesabından paylaşım yapan Ömer Çelik şu açıklamalarda bulundu:

"Türk Silahlı Kuvvetleri’ni kimyasal silah kullanmakla suçlayanlar, alçak bir iftira şebekesinin parçasıdır. Bunlar terör örgütünün cinayetlerini masum göstermeye çalışan odaklardır. PKK’nın cinayetlerini övenler, kirli odakların temsilciliğini yaparak TSK’ya saldırıyorlar…

Kahraman TSK terörle mücadelesini en yüksek hukuki ilkelere ve standartlara bağlı şekilde yürütmektedir. TSK’nın, cinayet şebekesi terör örgütlerine karşı verdiği mücadele dünyanın en haklı, en şeffaf ve en onurlu mücadelesidir."

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten gençlere: "Gençlerin iradesinin ülke yönetimine hakim olmasını istiyoruz"
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar! "Kılıçdaroğlu'nun ziyaretini kendini destekleyenler başarısız olarak değerlendirdi"
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten heyecanlandıran paylaşım! "Bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır"

Gündem Haberleri