Kim Milyoner Olmak İster'de Murat Yıldırım yerine Kenan İmirzalıoğlu'mu gelecek?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını sunan Murat Yıldırım dizi projesi için programdan ayrılacağını duyurmuştu. Uzun süredir Murat Yıldırım yerine geleceği konuşulan Kenan İmirzalıoğu bu konuya açıklık getirdi.

ATV'nin sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'i yeni bölümlerde kimin sunacağı merak ediliyordu. Uzun süredir bu konuda ismi geçen Kenan İmirzalıoğlu bu soruya açıklık getirdi.

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Levent'te bulunan bir AVM'de objektiflere takıldı. İmirzalıoğlu 'Kim Milyoner Olmak İster' isimli programı kendisinin sunacağını açıkladı.

Bu arada programdan tanıtım videosu da yayınlandı. İşte Kenan İmirzalıoğlu'nun yer aldığı o video:

Akşam üzeri geldiği AVM'de alışveriş yapan Kenan İmirzalıoğlu, fenomen yarışma programı 'Kim Milyoner Olmak İster'den ayrılan, Murat Yıldırım'ın yerine artık kendisinin sunacağına dair çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberleri doğru olduğunu ve yeni dönemde yarışmayı sunacağını açıklayan İmirzalıoğlu, "Basında çıkan haberler doğru, 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasını artık ben sunacağım. Program öncesi son hazırlıkları yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kenan İmirzlıoğlu'nun sunuculuk koltuğuna oturması ile reytinglerde büyük bir patlama olması bekleniyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri