Kılıçdaroğlu'nun bakanlık sözü verdiği Muharrem Erkek'in sözleri yeniden gündemde! Erkek: Sınırımızda PYD olsun

14 Mayıs Seçimlerine sayılı günler kala 7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı Muharrem Erkek'e seçilmesi halinde Adalet Bakanı olma sözü vermiş o söz sonrası ise Muharrem Erkek'in "sınırımızda PYD olsun" sözleri yeniden gündem oldu.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği sözlerine sayılı günler kala 7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçim gezilerine çıkmaya başladı. Millet Buluşması kapsamında Çanakkale'de olan Kılıçdaroğlu Ahmet Akın ve Muharrem Erkek'i yanına alarak bakanlık sözü verdi.

"BAŞKASI OLACAĞINA PYD OLSUN"

Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanması halinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'ın Enerji Bakanı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek'in ise Adalet Bakanı olacağı sözünü verdi. Adalet Bakanı olma sözü verdiği Muharrem Erkek'in ise geçmişteki açıklamaları yeniden gündem oldu. Muharrem Erkek'in konuşmasında, "Suriye ve Irak'tan bahsedildi. Evet biz sınırımızda biz kardeşsek, sınırımızda başkası olacağına PYD olsun. Bizim için hiçbir sakıncası yok." ifade etti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yorum Yap
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

CHP'li Milletvekili adayı Murat Emir:" HDP'li belediye başkanlarının PKK marşında ayağa kalkması kayyum atanması için yeterli değil"
Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şukri Türkiye'ye geliyor! Normalleşme adımları hız kazanıyor!
Murat Kurum açıkladı! TOKİ ödemelerinde yüzde 25 indirim yapacaklarının müjdesini verdi! İşte o tarih!

Siyaset Haberleri