Kılıçdaroğlu: "İlk turda bu işi bitirmemiz lazım" dedi! İnce o çağrıya karşılık verdi!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu bu akşam katıldığı Halk TV kanalında Muharrem İnce'ye çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu: İlk turda bu işi bitirmemiz lazımdedi ve o çağrıya İnce'den cevap gecikmedi.

Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı HalkTV kanalındaki programda önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu ikinci tura kalmak istemediklerini belirterek İnce'yi üstü kapalı şekilde İttifaka davet etti.

ÜSTÜ KAPALI ADAYLIKTAN ÇEKİLMESİNİ İSTEDİ

Kılıçdaroğlu ise HalkTV'nin programında, İnce'nin üstü kapalı bir şekilde adaylıktan çekilmesini ifade ederek, "Muharrem İnce ile görüşecek misiniz? Nedir ondan beklentiniz?" sorusuna yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Ben bütün partileri ziyaret ederim. Memleket Partisi'ni de ziyaret edeceğim. Olması gereken şu: Birinci turda bu işi alıp Türkiye'yi ikinci kez yormamak lazım. Doğrusu budur" dedi.

İNCE'DEN CEVAP GECİKMEDİ

TV100 kanalında Az Önce Konuştuk programı sunucusu gazeteci Candaş Tolga Işık ise sosyal medya hesabı twitter üzerinden Muharrem İnce ile konuyla ilgili görüştüğünü belirterek, "Az önce Muharrem İnce'yle konuştum. Kılıcdaroğlu'nun kendisine yaptığı 'İlk turda bitirmemiz lazım' çağrısıyla ilgili '100 bin imzayı toplayayım önce Kemal Bey benim abimdir, genel başkanımdır. Onun sözünü dinler, memnuniyetle de görüşür, konuşurum' dedi." ifadelerinde bulundu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

YSK 100 bin imza sürecinin ikinci gününde verileri paylaştı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş'ta kalıcı konutların temel atma töreninde konuştu!
Erdoğan'ın müjdesini verdiği 7 bin 500 lira olacak En düşük emekli maaşı yasasının çıkacağı tarih belli oldu

Siyaset Haberleri