Kıdemli Başçavuş ne demek, TDK'ya göre Kıdemli Başçavuş kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Geçmiş olay gelişmelerden esinlenerek adlandırılmış bazı kelimeler vardır. Kıdemli Başçavuş karşımıza sıkça çıkan bu kelimelerdendir. Kıdemli Başçavuş ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Kıdemli Başçavuş kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Gün içinde duyduğumuz bazı kelimelerin anlamını bilmediğimiz zaman yaptığımız ilk işlerden biri internet mecrasının geniş bilgi ağından faydalanmaktır. Bu kapsamda bilgi sahibi olmak isteyenler için Kıdemli Başçavuş ne demek? Kıdemli Başçavuş TDK sözlük anlamı ne demektir? sorularının yanıtları ve daha fazlası haberimizde.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi kıdemli başçavuş kelimesi. Peki kıdemli başçavuş ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre kıdemli başçavuş nedir, kıdemli başçavuş kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

KIDEMLİ BAŞÇAVUŞ NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Kıdemli başçavuş kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre kıdemli başçavuş kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Kıdemi olan başçavuş veya rütbesi

KIDEMLİ BAŞÇAVUŞ KELİMESİNİ İÇEREN BİRLEŞİK KELİMELER

- astsubay kıdemli başçavuş

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Ne, Nedir Haberleri