Kaynarca Semt Polikliniği'nde Yangın

Pendik Devlet Hastanesi'nde Yangın ve Kurtarma Tatbikatı hastane personelinin de katkılarıyla başarıyla gerçekleştirildi.

       Pendik Devlet  Hastanesi'nde Yangın ve Kurtarma Tatbikatı hastane personelinin de katkılarıyla başarıyla gerçekleştirildi.

      Her türlü yangın faciasına karşı gerekli önlemlerin alındığından emin olmak için düzenlenen tatbikata Pendik Devlet Hastanesi Kaynarca Polikliniğinde Pendik Belediyesi ve İBB  Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü de destek verdi. Eş zamanlı düzenlenen uygulamalarla, personelin binadan tahliyesi, yatan hastaların tahliyesi, çeşitli kurtarma teknikleri ile alt ve üst katlarda mahsur kalanların kurtarılması, yangın söndürme teknikleri uygulamalı olarak gösterildi.

      Pendik Devlet Hastanesi personeli gerçeğini aratmayacak şekilde ilk müdahaleleri yaptı. Devlet Hastanesi Başhekimi Ali Okur yaptığı konuşmada "Bugün burada çalışan arkadaşlarımız, her hangi bir yangın ve afet anında, itfaiye ve kurtarma ekipleri gelene kadar kendilerini riske atmadan nasıl müdahalede bulunacaklarını öğrendiler, çeşitli yangın söndürme ve kurtarma tekniklerinin de gösterildiği tatbikat hastane personelinin de başarılı katılımlarıyla son bulmuştur , emeği geçen herkese teşekkür ediyorum "diye sözlerini tamamladı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri