Kavakpınar Artık Daha Huzurlu

Kavakpınar, Esenyalı, Güzelyalı ve Orhangazi Mahallelerinin bağlantısını sağlayan alt geçitin gideri olmadığından içi suyla dolması ve vatandaşları (…)

Kavakpınar, Esenyalı, Güzelyalı ve Orhangazi Mahallelerinin bağlantısını sağlayan alt geçitin gideri olmadığından içi suyla dolması ve vatandaşların can güvenliğini hiçe sayarak alt geçiti kullanmayıp otoyolu kullanarak karşıdan karşıya geçtiğini "Kavakpınar Mahallesi Huzursuz" başlığı ile gündeme getirmiştik.. Artık O alt geçitten geçenler huzurlu..

Kavakpınar Mahalle muhtarını İrfan Çifçi ve çevredeki duyarlı vatandaşların talep ve tepkilerinden yola çıkarak yaptığımız habere Pendik Belediyesi duyarsız kalmadığını gösterdi. Yaptığımız haberden bir süre sonra talidalat edelerek vatandaşların hizmetine sunulan alt geçite su dolmaması için üstü kapatıldı.

IŞIKLAR YANMIYOR

Konu ile ilgili İrfan Çifçi yaptığı açıklamada, "İçeriye su dolmaması için Pendik Belediyesi özverili birşekilde olaya müdahale etti. Fakat ne yazıktır ki Ayedaş (Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş) burada yaşanan elektrik problemini çözmüş değil vatandaşlarımız bu konudan rahatsızlıkları devam etmekte AYEDAŞ yetkililerini göreve davet ediyoruz.". şeklinde konuştu

Haber: Yusuf SARAY

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri