Kasımpaşa Teknik Direktör Kemal Özdeş ile yollarını ayırdı- Kemal Özdeş kimdir?

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş ile yollarını ayırdı.Süper Lig'de art arda alınan kötü sonuçların ardından Kasımpaşa'da teknik direktör Kemal Özdeş ile yollar ayrıldı.Kemal Özdeş kimdir? nerelidir? kaç yaşındadır?

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş ile yollarını ayırdı.Süper Lig'de art arda alınan kötü sonuçların ardından Kasımpaşa'da teknik direktör Kemal Özdeş ile yollar ayrıldı.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle;

"Teknik Direktörümüz Kemal Özdeş ile yapılan görüşmelerde oluşan fikir ayrılıkları sonucunda Teknik Direktörümüz ayrılık kararı almıştır.
Kendisine ve ekibine bundan sonraki yaşantılarında başarılar dileriz."

KEMAL ÖZDEŞ KİMDİR?

Kemal Özdeş, futbol kariyerine Ege Bölgesi’nde bulunan yerel kulüplerde başladı. Uzun süre yerel kulüplerde forma giydikten sonra 1993-1994 sezonunda Manisa Mensucatspor’a transfer oldu. Bu kulüp Kemal Özdeş’in son futbol oynadığı kulüp oldu ve 1994 yılında aktif futbol hayatını bitirdi.

1995 yılına ilk teknik direktörlük kariyerine başladı ve Bergamaspor’un baş antrenörü oldu. Ardından gelen yıllarda ise ünlü isimlerin yardımcı antrenörü görevini üstlendi. İlk büyük deneyimini ise 2004 yılında Konyaspor’un başına geçerek yaşadı. Kısa bir süre burada çalıştıktan sonra takımdaki görevine son verdi.

2010-2011 yılında ise Türkiye U-19 başına geçen Özdeş, ardından gelen yıllarda da Manisaspor, Gençlerbirliği, Balıkesirspor ve Karşıyakaspor takımlarını çalıştırdı. 2016 yılında Karşıyaka’dan ayrıldıktan sonra Elazığ’ın hocası oldu. Aynı yıl içerisinde Elazığspor’dan ayrıldı.

16 Eylül 2016 tarihinde ise Süper Lig ekiplerinden başına geçtiği Kasımpaşaspor’u Ekim 2018 itibari ile bıraktı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri