Kasımpaşa 2-2 Başakşehir | MAÇ SONUCU

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ve Başakşehir arasından oynanan hazırlık maçı 2-2 berabere sonuçlandı.

Süper Lig'de hazırlıklarını sürdüren Kasımpaşa ve Başakşehir, hazırlık maçında karşı karşıya geldi. İki İstanbul ekibinin karşılaştığı maçta, mücadele 2-2 sonuçlandı. 

Maça iyi başlayan Kasımpaşa, 21. dakikada Yusuf Erdoğan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Başakşehir ise ilk yarının son dakikalarına 43. dakikada Demba Ba'nın golü ile skoru eşitleyerek ilk yarıyı 1-1 sonuçlandırdı. 

İkinci yarıya da hızlı başlayan Kasımpaşa, 50. dakikada David Pavelka ile skoru 2-1 taşıdı. Ancak Demba Ba bu kez ikinci yarının sonlarına doğru sahneye çıktı ve penaltı golüyle karşılaşmanın sonucunu 2-2 olarak belirledi. 

Bol gollü maçta kazanan çıkmadı.  

KASIMPAŞA - BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?

Kasımpaşa ve Başakşehir arasında oynanacak hazırlık mücadelesi, 3 Eylül Perşembe günü saat 18.00'de oynanacak. Karşılaşma Başakşehir Spor Kompleksinde oynanacak. Mücadeleye seyirci alınmayacak. 

HANGİ KANALDA?

Hazırlık maçları kapsamında Kasımpaşa ve Başakşehir arasında bir maç oynanacak. Karşılaşmanın televizyon yayıncısı bulunmuyor. Karşılaşmadan haberdar olmak isteyen taraftarlar, kulüplerin sosyal medya hesaplarını takip edebilirler. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri