Kasaba Doktoru Leyla Erpek kimdir? Hazal Subaşı kimdir? Kaç yaşında? Boyu kaç? Dizileri?

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Kasaba Doktoru'nda Leyla Erpek'i canlandıracak olan Hazal Subaşı'nın hayatı merak konusu oldu. Peki Kasaba Doktoru Leyla Erpek kimdir? Hazal Subaşı kimdir? Kaç yaşında? Boyu kaç? Dizileri?

Hazal Subaşı, oyunculuk kariyeri ve özel hayatı ile  magazin gündeminde yer alan isimlerden bir tanesi. TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Kasaba Doktoru'nda Leyla Erpek'i canlandıracak olan Hazal Subaşı'nın hayatı merak konusu oldu. Peki Kasaba Doktoru Leyla Erpek kimdir? Hazal Subaşı kimdir? Kaç yaşında? Boyu kaç? Dizileri?

HAZAL SUBAŞI KİMDİR? 

1996 yılında İzmir’de dünyaya gelen Hazal Subaşı, Elidor Miss Turkey yarışmasında 2016 yılı finalisti olması ile dikkatleri çeken bir isim olmuştur.

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Halkla İlişliler ve Reklamcılık bölümünde eğitim görmekte olan Hazal Subaşı, "Adını Sen Koy" dizisi ile ilk defa bir dizide başrol oynadı. Hem oyunculuk performansıyla hem de güzelliğiyle dikkat çeken Hazal Subaşı son olarak Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Bir Umut Yeter dizisinde rol aldı. Çukur dizisinin kadrosunda da yer alan oyuncu Kasaba Doktoru dizisiyle TRT 1 izleyicisi karşısına çıkıyor...

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Biyografi Haberleri