Kartal'dan Muş’a Uzanan Minik Eller

Kartal Öğretmen Zekeriya Güçer İlkokulu, Muş ilinin korkut ilçesine bağlı Çalaplı Köyü İlkokulunu öğrencilerine giysi ve kitap yardımında bulunuldu.

Kartal Öğretmen Zekeriya Güçer İlkokulu öğrenci ve velileri tarafından düzenlenen kampanya ile Muş ilinin korkut ilçesine bağlı Çalaplı köyü ilkokulu öğrencilerine giysi ve kitap yardımında bulunuldu.

Öğretmen Zekeriya Güçer İlkokulu’nun başlattığı kampanyaya öğrenci ve veliler destek verdi. Kışlık giyecek, kitap vb. malzemeler ile hazırlanan 11 adet koli Çalaplı İlkokuluna gönderilmek üzere yola çıktı.

‘’Komşusu açken tok yatan bizden değildir’’ Haadisi Şerifinden hareketle kampanyaya katılan öğretmen Zekeriya Güçer ilkokulu öğrenci ve velileri ‘biz büyük bir aileyiz’  benim olan senindir diyerek kampanyaya destek sundular ve çalaplıda ki arkadaşlarını sevindirdiler.

Okul müdürü Uğur Kaya; ‘’öğretmen Zekeriya Güçer İlkokulu ailesi olarak; bu sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirmelerinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, başta ilçe milli eğitim müdürü Harun Tüysüz, şube müdürü Dursun Teyran olmak üzere çalışmanın başından sonuna kadar hiç yorulmadan destek sunan okul aile birliğine, velilere ve öğrencilere teşekkür ederek, çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir’’ açıklamasında bulundu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri