Kartal'da HSBC Bankasına Ait Zırhlı Aracı Çaldılar

Uğur Mumcu Mahallesi Akşemsettin Caddesi üzerinde bulunan bankamatiğe para yerleştiren banka görevlileri, silahlı 3 kişi tarafından etkisiz hale (…)

Uğur Mumcu Mahallesi Akşemsettin Caddesi üzerinde bulunan bankamatiğe para yerleştiren banka görevlileri, silahlı 3 kişi tarafından etkisiz hale getirildi.

Sabahın erken saatlerinde gerçekleşen olayda HSBC bankasının zırhlı aracı çalındı. Bankamatiğe erken saatlerde para yerleştirmek isteyen banka görevlileri hiç beklenmedik bir durumla karşılaştı yüzü maskeli ve silahlı 3 kişi tarafından etkisiz hale getirildi.

Polis ihbarın gelmesi ile birlikte harakete geçti. Yoğun güvenlik önlemi alan ve zanlıların peşine düşen ekipler, olaydan kısa bir süre sonra zırhlı aracı terk edilmiş olarak buldu.Araç Olay Yeri İnceleme Ekipleri tarafından incelenirken, araçta bulunan paradan ise alınmadığı belirtildi. Olayda darp sonucu yaralanan güvenlik görevlisi, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Öte yandan sabahın erken saatlerinde bankamatiğe para yerleştiren görevlilerin daha önce polis tarafından uyarıldığı öğrenildi. Olaya karışan silahlı 3 kişi ile ilgili araştırma ise sürüyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri