Kars'ta kamyonet şarampole devrildi: Jandarma Astsubay Egemen Öztürk şehit oldu

Kars'ın Kağızman ilçesinde bir dava için arazi keşfine giden avukatların ve göreve giden askerlerin bulunduğu kamyonet kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Korkunç kazada biri avukat 2 kişi ölürken, ikisi asker 3 kişi de yaralandı. Jandarma Astsubay Egemen Öztürk kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Kars Kağızman'da Karagüney köyü mevkiinde trafik kazası meydana geldi. Dahil oldukları bir dava için araziyi keşfe giden avukat Metin Avunca, Gülcan Bozyel ve kardeşi Eyüp Bozyel ile 2 askerin bulunduğu kamyonet, kontrolden çıktı. Kaza sonucunda Jandarma Astsubay Egemen Öztürk kaldırıldığı Kars Kafkas Üniversitesi Sağlık, Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesi’nde şehit oldu. Acı haberle ilgili olarak Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklama yapıldı.

Araç yaklaşık 500 metreden şarampole düştü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, sağlık, itfaiye ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü görevlileri sevk edildi.

Hurdaya dönen kamyonetten avukat Avunca ve Eyüp Bozyel'in cenazesi çıkartılırken Gülcan Bozyel ile 2 asker ise yaralı olarak kurtarıldı.

Bozyel ambulansla Kağızman Devlet Hastanesine, yaralı 2 askeri de askeri helikopterle il merkezindeki Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesine kaldırıldı.

Avukat Bozyel'in sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

VALİ ÖKSÜZ'DEN İLK AÇIKLAMA

Kars Valisi Türker Öksüz, göreve giden askerlerin de bulunduğu bir aracın yoldan çıkarak devrildiğini söyledi. Öksüz, "Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, yaralılar da var." dedi.

Öte yandan Jandarma ve sağlık ekiplerinin bölgedeki çalışmalarının sürdüğü bildirildi. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İç Haberler Haberleri