Karides Nasıl Haşlanır tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?

Karides Nasıl Haşlanır nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Karides Nasıl Haşlanır Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Karides Nasıl Haşlanır nasıl hazırlanır, Karides Nasıl Haşlanır yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

KARİDES HAŞLAMA MALZEMELER

Yarım kg karides

2 çorba kaşığı sirke

1 tatlı kaşığı tuz

Su

KARİDES NASIL HAŞLANIR?

Kaynattığınız suya sirke ve tuzu ekleyin.

Karidesleri içerisine atın.

Karidesin boyutu küçük ise 3 dk orta boy ise 4-5 dk.

Haşladıktan sonra isterseniz kabukları ile sofraya getirerek misafirlerinize değişi bir deneyim sunun isterseniz soyup üzerine zeytinyağı ve biraz limon ekleyerek söğüş olarak afiyetle yiyin.

KARİDES SALATASI TARİFİ

Karides Salatası için Malzemeler

250gr karides 

1 adet kavun

2 adet muz

1çay bardağı mayonez

1çay bardağı yoğurt

1 adet limon, tuz

Karides Salatası Yemek Tarifi Hazırlanışı

Karidesleri ayıklayın ve haşlayın.

Bir kap içine alın, bu kaba dilimlenmiş kavun, muz katın.

Mayonez, tuz ve yoğurdu ekleyip ve limon sıkın.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yemek Tarifleri Haberleri