KAP'a bilgilendirme yapıldı! Ford Otosan ve TOFAŞ üretime ara verecek

Ford Otosan ve TOFAŞ, fabrikalarda yapılacak bakım ve onarım çalışmaları kapsamında üretime ara verecek.

Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarından olan Ford Otosan ve TOFAŞ üretime ara verme kararı verdi. Kurumlardan Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan bildirimde fabrikalarda üretime verilecek aranın tarihlerine ilişkin bilgi verdi.

TOFAŞ'DAN YILLIK İZİN ARASI

TOFAŞ'tan KAP'a yapılan açıklamada," Şirketimiz Bursa fabrikasında 08.08.2022 – 21.08.2022 tarihleri arasında planlı izin kullanımı, üretim hatlarında yapılacak planlı bakım-onarım çalışmaları sebebiyle üretime geçici olarak ara verilecektir. Bahse konu dönemde çalışanlarımız yıllık izin hak edişlerini kullanacak olup, fabrikamızda nöbetçi personel ile sadece bakım ve revizyon çalışmaları gerçekleştirilecektir" ifadelerine yer verildi.

FORD, ÜRETİME ARA VERİLECEK TARİHLERİ AÇIKLADI

Ford Otosan'dan KAP'a yapılan açıklamada fabrikalarda gerçekleştirilecek bakım çalışmaları nedeniyle üretime ara verileceği kaydedildi. Açıklamada şöyle denildi:

“Fabrikalarımızda aşağıda belirtilen tarihler arasında üretime ara verilecektir. Bu dönem zarfında fabrikalarımızda periyodik bakım çalışmaları gerçekleştirilecektir. Yeniköy fabrikamızda ayrıca yeni yatırımlarımız için üretim hatlarımızın hazırlanma çalışmaları gerçekleştirilecektir.”

Üretime ara verilen fabrikalar ve tarihleri şöyle

Gölcük Transit Hattı: 1-15 Ağustos
Gölcük Custom Hattı: 1-12 Ağustos
Yeniköy Fabrikası: 1-25 Ağustos
Eskişehir Fabrikaları: 1-15 Ağustos

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Finans Haberleri