Kanunsuz Topraklar Davut kim? Uğur Güneş kimdir, nereli, kaç yaşında?

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Kanunsuz Topraklar'da Davut karakteriyle izleyici karşısına çıkacak olan oyuncu Uğur Güneş'in kim olduğu merak ediliyor. Peki Kanunsuz Topraklar Davut kim? Uğur Güneş kimdir, nereli, kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

FOX TV'nin yeni dizisi Kanunsuz Topraklar'da Davut karakterine hayat veren Uğur Güneş'in hayatı merak konusu oldu. Biz de haberimizde Kanunsuz Topraklar Davut kim? Uğur Güneş kimdir, nereli, kaç yaşında? sorularının yanıtına yer verdik. İşte detaylar...

KANUNSUZ TOPRAKLAR DAVUT KİM? UĞUR GÜNEŞ KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Uğur Güneş 1987 senesinde Ankara'da dünyaya geldi. Ankara'da büyüyen Uğur Güneş ilk olarak eğitim hayatına başladı ve almış olduğu eğitimlerin beraberinde oyunculuk mesleğine de adım attı. Ankara Üniversitesi Oyunculuk Bölümünden mezun olan Uğur Güneş ilk olarak 2011 senesinde Yeniden Başla isimli dizide deneyim sahibi oldu.

Uğur Güneş daha sonra oyunculuk hayatını "Benim İçin Üzülme" isimli diziyle devam etti. Uğur Güneş 2 sezon boyunca bu dizi içerisinde adını çokça kez duyurdu.

Uğur Güneş Tamam Mıyız isimli dizide de yer aldıktan sonra en fazla sevilen diziler içerisinde yer alan Diriliş Ertuğrul dizisiyle ismini duyurdu.

2014 senesinde başlayan dizi ilk sezonundan itibaren çok fazla rağbet gördü. En son Atv'de yayımlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz Akkaya karakterini canlandıran Uğur Güneş aynı sene içerisinde Urfalıyam Ezelden ve İsimsizler dizileri çerisinde de yer aldı. Şu an FOX't yayınlanan Kanunsuz Topraklar adlı dizide Davud karakterini canlandırıyor.

 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Biyografi Haberleri