Kadir Doğulu'dan eşi Neslihan Atagül'e anlamlı doğum günü mesajı

2016 yılında dünya evine giren Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftinin aşkı tüm heyecanı ile devam ediyor. Neslihan Atagül'ün 26. yaş gününde kendisine doğum günü mesajı gönderen Kadir Doğulu'nun paylaştığı mesaj kısa sürede sosyal medyada en çok konuşul

2,5 yıldır evli olan oyuncu Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün aşkları dolu dizgin devam ediyor. Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül'ün 26. yaş gününü sosyal medyada paylaştığı anlamlı fotoğraf ile kutladı. Oyuncu Neslihan Atagül 26 yaşına bastı. Kadir Doğulu, eşinin doğum gününü Instagram sayfasında paylaştığı fotoğrafla kutladı. Kadir Doğulu instagram hesabından eşi Neslihan Atagül'le fotoğrafının altına "Artık en güzeli 26... ve bilmelisin ki seninle güzel her anı... iyi ki doğdun hayatımın anlamı" diyerek duygusal bir not düştü.

2016 YILINDA EVLENMİŞLERDİ

Kadir Doğulu Naslihan Atagül çifti görkemli bir törenle dünya evine girmişti. Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, gelini Okmeydanı'ndaki annesinin evinden davullu-zurnalı törenle çıkarmıştı. Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün düğün fotoğrafları da sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yerini almıştı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri