Kadın muavin, kadın yolcuyu darp etti

İstanbul'dan Samsun'a gitmek için yola çıkan otobüsün şoförü yolu bilmeyince 2 saat şehir içinde turladı, isyan eden yolcular darp edildi.

İstanbul'dan Samsun'a gitmek isteyen yolcuların, Bayrampaşa’daki Büyük İstanbul Otogarı’ndan başlayan seyahatları bekledikleri gibi gitmedi. Otobüs, firmanın Sancaktepe’deki Samandıra Tesisleri’nden de yolcu alıp Samsun’a devam edecekti. Fakat otobüsün şoförü Anadolu yakasında yolu karıştırınca ilk olarak Şile istikametine daha sonra Anadolu yakasında çeşitli ilçelere gitti. Ancak bir türlü Samandıra’ya ulaşamadı.

Yolcu otobüsünün kadın muavini kadın yolcuyu darp etti VİDEO
POLİS OLAY YERİNE GELDİ

Yol arayarak geçen iki saatin ardından durumu fark eden yolcular ile otobüs görevlileri arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Figen Sevinç adlı kadın yolcu iddiaya göre otobüsün hostesi tarafından yüzüne aldığı darbelerle yaralandı. Kavga sonrası otobüs D-100 Karayolu Maltepe Küçükyalı Mevkiinde durdu. Yolcular duruma isyan ederek otobüsten inip polis çağırdı. Olay yerine gelen polisler yaralı yolcu için sağlık ekipleri istedi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri