Kabil'e Bir Destek'te Kaya'dan

27 Aralık'ta yapılacak olan AK Parti Pendik kongresine partisinin genel merkez, İl Başkanlığı ilçe Başkanlığı ve Belediye Başkanın desteğini alarak girecek olan (..)

27 Aralık'ta yapılacak olan AK  Parti  Pendik kongresine partisinin genel merkez,  İl Başkanlığı ilçe Başkanlığı ve Belediye Başkanın desteğini alarak girecek olan Rüstem kabile  ilçe başkanı adaylarından Murat Türkyılmaz dan sonra bir destek te  Av Serkan Kaya'dan geldi
 

Serkan Kaya kendi facebook sayfasından yaptığı açıklama ise şöyle
 
 İlk açıklandığında 16 Kasım'da yapılacak olan ilçe kongremiz nihayet bu hafta sonu yapılacaktır.

Ne yazık ki süreç içinde yaşanması istenmeyen gelişmeler olmuş ve birlik bütünlüğümüz zarar görme tehlikesi ile karşı karşıya kalmıştır.

Oysa şimdi herkesin en fazla düşünmesi gereken şey birligimiz ve dirligimiz olmalıdır.

Bu yarışı benim veya senin kazanman değil BİZİM kazanmamız gerekmektedir. Bizim rakibimiz içeride değil dışarıdadır. Yaklaşmakta olan önemli bir seçim vardır. Ve tez elden, içeride birliği sağlayıp büyük er meydanına hazırlık yapmamız gerekmektedir.

Bugün beyaz bir sayfa açma zamanı gelmiştir.

Biz tüm gücümüzü, bu beyaz sayfayı açmak ve yeniden dillere destan seçim çalışmaları yapacak bir ekip kurmak için kullanacağız.

Adaletten ve samimiyetten başka bir beklentimiz yoktur. Ama adalet ve samimiyet için sonuna kadar mücadele etmek gerektiğinin de farkındayız.

Teşkilatın sessiz çoğunluğunun sesi olarak bu sürecin başta partimiz ve teskilatımız olmak üzere şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum.

İnşallah daha iri ve daha diri olacağız. İnşallah adalet ve samimiyeti galip kılacağız.

Bu yolda Rüstem Kabil agabeyimize de başarılar diliyor yapacağı çalışmaların hayırlar getirmesini temenni ediyorum. 

 saygılarımla

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri