Kabil, Kurum Ziyaretlerine Başladı

AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil yönetim kurulu üyerleri ile birlikte Pendik Kaymakmı Osman Tunç, Emniyet Müdürü Fahri Görür, Milli Eğitim Müdürü Coşkun Otluoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ak Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil yönetim kurulu üyerleri ile birlikte Pendik Kaymakmı Osman Tunç, Emniyet Müdürü Fahri Görür, Milli Eğitim Müdürü Coşkun Otluoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Teşkilat başkanı Müslim Şahin, yönetim kurulu üyeleri Aysel Yel, Vildan Holoğlu, Kadir Bayram, ve Turgay Seymenoğlu'da hazır bulundu.

Ziyaretin tanışma olduğunu kaydeden Rüstem Kabil, “Göreve yeni başladık. Teşkilatları oluşturma ve seçim sürecinin yoğunluğundan sonra ilçemizdeki bürokratları makamında ziyaret ediyoruz. Amacımız kendileriyle tanışmaktır. Bu vesile ile tüm bürokratlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

İlçe Kaymakamı Osman Tunç, Emniyet Müdürü Fahri Görür, Milli Eğitim Müdürü Coşkun Otluoğlu’da ziyaretlerden duydukları memnuniyetlerini belirterek nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri