İzmir'de iki grup arasında bıçaklı silahlı kavga: Ölüler var

İzmir'in Buca ilçesinde iki grup arasında çıkan bıçaklı silahlı kavgada Uğur Selimler ve Mustafa Sağolalar hayatını kaybetti, 3 kişi ise gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre olay dün saat 23.15 sıralarında Buca ilçesi Kozağaç Mahallesi 222/3 Sokak’ta meydana geldi. Mustafa Sağolalar, İbrahim T. İle Uğur Selimler, Mehmet S. ve Oruç S. kahvehanede buluşmak için sözleşti.

TARTIŞMA, BIÇAKLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Burada bir araya gelen şahıslar arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Büyüyen tartışma sonrası taraflar arasında silahlı ve bıçaklı kavga yaşandı.

Kavgada Uğur Selimler bıçaklanarak, Mustafa Sağolalar ise tabancayla vurularak yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

HASTANEDE HAYATLARINI KAYBETTİLER

Bıçaklanarak ağır yaralandığı belirlenen Uğur Selimler, Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesine, tabancayla vurularak ağır yaralanan Mustafa Sağolalar ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBU) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Her iki yaralıda hastanelerde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti.

POLİS HAREKETE GEÇTİ

Polis ekipleri, kahvehane önünde ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alarak, detaylı çalışmalar gerçekleştirdi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma çerçevesinde İbrahim T., Mehmet S. ve Oruç S., ekiplerce gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Konuyla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Mustafa Sağolalar

Uğur Selimler

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İç Haberler Haberleri