İzmir'de bir bebek anneanesi tarafından suda boğularak öldürüldü!

Yaklaşık 7 yıl önce gerçekleşen olayda İzmir'in Menderes ilçesinde çöp konteynerinde cesedi bulunan bebekle ilgili sır perdesi ortaya çıktı.Anneannesi D.Y.nin suda boğarak öldürdükten sonra poşete koyup konteynere attığı ortaya çıktı.Anneanne anne ve doğuma yardımcı olan bir yakını tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İzmir'in Menderes ilçesinde  7 yıl önce olan olayda  çöp konteynerinde bir bebek cesedi bulunmuştu.Olay'ın sır perdesi 7 yıl sonra ortaya çıktı.Anneannesi D.Y.'nin suda boğarak öldürüldükten sonra poşete koyup konteynere attığı ortaya çıktı.Öldürülen bebeğin Anneannesi, annesi ve doğuma yardımcı olan bir yakınları tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Çileme Mahallesi'ndeki 22 Temmuz 2013'te konteynere çöp atmak isteyen vatandaşlar, poşet içinde bir bebek cesedi buldu. Erkek bebeğin ölümüyle ilgili sır perdesi, 7 yıl sonra aralandı.İzmir İl Jandarma Komutanlığı ve Menderes İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) ekiplerince yapılan araştırmalar sonunda, bebeğin D.Y. adlı kadın tarafından dünyaya getirildiği, anneannesi D.Y. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Jandarma, annenin doğumunu E.Y. isimli bir yakınıyla gerçekleştiren anneannenin bebeği suda boğarak öldürdükten sonra cesedini poşete koyup, konteynere attığını belirledi.

Jandarma, anne ve anneanne ile doğumda bulunan yakınlarını gözaltına aldı. 3 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri