Izgara Bıldırcın tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Izgara Bıldırcın Nasıl Yapılır?

Izgara Bıldırcın nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Izgara Bıldırcın Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Izgara Bıldırcın nasıl hazırlanır, Izgara Bıldırcın yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Izgara Bıldırcın için Malzemeler:

10 adet bıldırcın karabiber tuz

Izgara Bıldırcın Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Bıldırcınları temizleyin, üzerlerinde tüy kalmasın. Bunları sırtlarından keserek ikiye ayırın, bel ve göğüs kemiklerini çıkartıp et demiri ile dövün yassılasınlar. Ardından üzerlerine tuz ve biber serpin ızgaraya dizin. Orta ısıda kömür ateşinde çift taraflı pişirin.

Izgara Bıldırcın 2. tarif
Izgara Bıldırcın için Malzemeler:

1 adet bıldırcın tuz karabiber kekik

Izgara Bıldırcın Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Bıldırcının içini dışını temizledikten sonra ortadan ayırın, hafif ezin ve tuzlayıp baharatlayın. Izgarada pişirip servis edin.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yemek Tarifleri Haberleri