İYİ Parti'de şok istifa! Yavuz Ağıralioğlu istifa ettiğini duyurdu

Millet ittifakının ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal kılıçdaroğlu'nun HDP ile görüşmesinden rahatsız olan İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu önceki gün yapmış olduğu ağır eleştirilerin ardından partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Bir süredir 6'lı masanın HDP ile seçim işbirliğine girmesi, cumhurbaşkanı adayı Kemal kılıçdaroğlu'nun HDP ile görüşüp destek istemesinin ardından zehir zemberek açıklamalarıyla millet ittifakının yerden yere vuran İYİ Parti İstanbul, milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, yapmış olduğu açıklama ile partisinden istifa ettiğini duyurdu.

AĞIRALİOĞLU İYİ PARTİ'DEN İSİTİFA ETTİ

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olmasından sonra İYİ Parti'de ortalık karışmıştı. Ağıralioğlu ise tepkisini, "sağ ayağımda apse var sola yüklenemiyorum mutsuzum" ifadeleriyle dile getirmişti. Kılıçdaroğlu'nun HDP ile görüşmeye gitmesi sonrasında ise Ağıralioğlu tepki göstermiş ve Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini açıklamıştı.

"AKŞENER İLE GÖRÜŞME OLMAYACAK"

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Yavuz Ağıralioğlu'nun istifa kararı ile ilgili açıklama yaptı. Kürşad Zorlu, "İstifa müessessi tek taraflı bir karardır. Genel başkanımızla görüşmesi olmayacaktır" dedi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

Devlet Bahçeli açıkladı! MHP kendi parti logoları ve adaylarıyla seçimlere katılacak
Yargıda yeni düzenlemeleri içeren teklif TBMM’de kabul edildi!

Gündem Haberleri