Itır Esen'in Tacı Geri Alındı, Miss Turkey 2017 Güzeli Itır Esen Kimdir

Itır Esen kimdir. Itır Esen'in tacı neden geri alındı. Miss Turkey güzeli Isır Esen Kimdir.

ITIR ESEN KİMDİR?

1999 senesinde dünyaya gelen Itır Esen İstanbul Üniversitesi, H.A.Yücel eğitim Fak. İngilizce öğretmenliği 1. sınıf  öğrencisidir. 

Sanat camiasının önde gelen isimlerinden Hayri Esen'in torunu olan Itır Esen 2017 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasının birincisidir. Adını bu şekilde duyurmayı başaran Itır Esen uzun süre sosyal medyada en çok konuşulan isim olmuştur.

Ayrıca Türk Sinemasının sevilen oyuncusu olan Itır Esen'in yeğeni olan Esen,  bugüne kadar Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın, Zeynep Erdoğan gibi ünlü modacılarla çalışma fırsatı bulmuştur.

Itır Esen Miss Turkey 2017 yarışmasında birinci olarak belirlendi. 20 kızın finalist olarak podyuma çıktığı Miss Turkey 2017'de, jüri üyeleri değerlendirmelerini gerçekleştirdi. Değerlendirme sonucunda Itır Esen Miss Turkey 2017 Türkiye güzeli olarak belirlendi. Peki, Itır Esen kimdir, kaç yaşındadır? İşte, yeni Türkiye güzeli hakkında merak edilen detaylar

Miss Turkey 2017 yarışmasının bu yıl ülkemizi Polonya, Amerika ve Çin'de temsil edecek olan güzelleri belli oldu. Yarışmayı 1999 doğumlu Itır Esen kazandı.

Itır Esen, Türkiye'yi Çin'de gerçekleşecek olan 'Miss World' yarışmasında temsil edecek.  İkinci olan Aslı Sümen ise ülkemizi Amerika'da, üçüncü olan Pınar Tartan ise Polonya'da temsil etmeye hak kazandı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri