İstanbul'un tek MHP'li Başkanı, belediye tabelasına T.C. ibaresini ekletti!

Silivri Belediye binasında T.C. ibaresi kaldırılmıştı. İstanbul'un tek MHP'li Belediye Başkanı unvanına sahip Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın ilk icraatı ise gönülleri fethetti. Yılmaz, talimat vererek T.C. ibaresini yeniden koydu.

Silivri Belediye binasından daha önceden kaldırılan T.C ibaresi  İstanbul'un tek MHP'li Belediye Başkanı unvanına sahip Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın ilk icraatı ise T.C. ibaresini yeniden koymak oldu.

Silivri Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda "Belediyemizde yapılan düzenleme çalışmaları kapsamında bina ve muhtelif yerlerdeki tabelalara T.C. ibaresi eklendi" şeklinde bilgilendirme yapıldı.


İşte o fotoğraf:

SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANI VOLKAN YILMAZ KİMDİR?

17.01.1972 tarihinde İstanbul Silivri'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini de Uludağ Üniversitesi'de noktalamıştır.

Uzun yılları profesyonel futbol oynamış, çeşitli kulüplerde yöneticilik yapmış ve bir dönem İstanbul Amaatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda Yönetim Kurulu Üyeliği ve Teşkilat Başkanlığı görevi üstlenmiştir.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri