İstanbulluları üzecek haber! Trafik çilesi katlanabilir, o istikamete giden yol 15 gün boyunca kapalı olacak!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSKİ) tarafından başlatılacağı duyurulan içme suyu hattı boru yenileme çalışmaları nedeniyle Hacı Osman Bayırı Caddesi'nin Beşiktaş'a giden şeridi 15 gün boyunca trafiğe kapatılacak.

İSKİ'nin 22 Ağustos'ta 15 gün süre devam etmek üzere içme suyu hattı yenileme çalışmalarını başlatacak. Hacı Osman Bayırı Caddesi'nin Beşiktaş'a giden şeridi trafiğe kapatılacak. Yolun yalnızca diğer yöne doğru akan şeridi trafiğe açık olacak. Sarıyer yönünden gelecek olan araçlar Hacı Osman Bayırı Caddesi üzerinden 2 şerit olarak Maslak’a aktarılacak. Yol, 15 günlük çalışmanın ardından tekrar trafiğe açılacak.

PEKİ TRAFİK AKIŞI NASIL OLACAK?

Beşiktaş yönünden gelerek Sarıyer'e doğru seyretmek isteyen araçlar; caddedeki hat yenileme çalışmaları nedeniyle, ekiplerim koyduğu yönlendirme levhaları ile alternatif güzergâh olarak Tarabya Bayırı Caddesi’ne aktarılacak. Bu güzergahı kullanan İstanbullular, sahil bölgesine, buradan da Haydar Aliyev Caddesi üzerinden Sarıyer’e (Merkez, Sarıyer Tüneli) ulaşabilecek.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

Karar Resmi Gazete yayımlandı! Kurallara uymayan otobüs, minibüs, ticari taksiler trafikten men edilecek!
Son dakika | Bakan Kurum duyurdu! "Sayın Cumhurbaşkanımız 13 Eylül'de Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinin detaylarını açıklayacak"
Son dakika! PKK/YPG sözde akademi sorumlusu Mıhyedin Gulo etkisiz hale getirildi!

Gündem Haberleri