İstanbulkart faizsiz kredi başvurusu nereden, nasıl yapılır 2022? Ne kadar kredi veriliyor?

İstanbulkart sahipleri, karta yönelik yapılan yeni gelişmeleri merak ediyor. İstanbullular, İstanbulkarta verilen faizsiz krediler hakkında bilgileri merak ediyor. İstanbulkart faizsiz kredi başvurusu nereden, nasıl yapılır? Ne kadar kredi veriliyor? soru ve konu başlıkları arama motorlarında sıkça aratıldı.

İstanbul'da yaşayan ve İstanbulkart kullanan kişiler, yeni gelişmelerden haberdar olmak istiyor. İhtiyaç sahibi olan ve faizsiz kredilerden yararlanmak isteyen vatandaşlar, kredi hakkında birçok bilgiyi merak ediyor. İstanbulkart faizsiz kredi başvurusu nereden, nasıl yapılır?  Ne kadar kredi veriliyor? soru ve konu başlıklarını sizler için araştırıp haberimizde yer verdik. İşte haberin detayları...

İSTANBULKART FAİZSİZ KREDİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR 2022?

İstanbulkart faizsiz krediye, Belbim dijital kanalları üzerinden Fibabanka'ya yapabilirsiniz. Fibabanka tarafından onaylanan kredi bakiyeleri,  başvuru sahibinin dijital kartına yüklenir. Kampanyadan faydalanmak için en az bir adet tane fiziksel İstanbulkart'ın, İstanbulkart Mobil’e tanımlı ve kişiselleştirilmiş olması gerekiyor. İstanbulkart Mobil’den aktarılan + Dijital Bakiye, para transferi özelliği kullanılarak kişiselleştirilmiş İstanbulkart’a transfer edilebilir. 

İSTANBUL KART NE KADAR KREDİ VERİLİYOR 2022?

İstanbulkart faizsiz krediye başvuran vatandaşlar, kredinin Fibabanka tarafından onaylanması ile, 500TL'den 2.500TL'ye kadar faizsiz, masrafsız veya 2.500TL'den 5.000TL arası 24 ay vadeye kadar yararlanabiliyor.

İSTANBUL KART FAİZSİZ KREDİ DETAYLI BİLGİLER İÇİN TIKLAYINIZ

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

İstanbulkart kullananlar şimdi yaşadı! Yüzde 10'u karta geri iade edilecek!

Gündem Haberleri