İstanbul'da korkutan yangın! Çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi

İstanbul Arnavutköy'de fabrikadan sıçrayan kıvılcımlar yan taraftaki otluk alanda yangına sebep oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler yangını söndürdü. Yanan tarlanın ekimlerinin biçilmiş olduğu yananların ise anız olduğu öğrenildi. 

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde bir fabrikadan çıkan kıvılcımlar nedeniyle fabrikanın yanında bulunan tarlada yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın, rüzgârın etkisiyle kısa bir sürede yayılırken ekiplerin yangını 1 saatlik çalışmanın ardından söndürdüğü öğrenildi.

Yangın, Ömerli Mahallesi, Hakkı İleri Caddesi Güllüce Sokak üzerinde çıktı. İddiaya göre, sokak üzerinde bulunan bir fabrikadan sıçrayan kıvılcımlar nedeniyle fabrikanın yanındaki tarlada yangın çıktı. Alevleri gören vatandaşların ihbarıyla olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

İŞ MAKİNALARI DEVREYE GİRDİ

İtfaiye ekipleri, iş makinalarının da yardımıyla yangına müdahale etti. Rüzgârın etkisiyle zaman zaman zor anlar yaşayan itfaiye ekipleri yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yangını söndürdü. Yanan tarlanın ekimlerinin biçilmiş olduğu yananların ise anız olduğu öğrenildi. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri