İstanbul'da dev operasyon! çok sayıda gözaltı var!

Çağlayan Adalet Sarayı, Gaziosmanpaşa ve Büyükçekmece adliyelerinde operasyon... Adliyelere gelen çok sayıda polis arama yapıyor. 87 kişi hakkında gözaltı kararı var... Öte yandan Silivri, Metris ve Bakırköy cezaevlerinde de operasyon yapıldı.

 Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın  (FETÖ/PDY) adliye örgütlenmesine ilişkin soruşturma kapsamında, Çağlayan'daki  İstanbul Adalet Sarayı ile Gaziosmanpaşa ve Büyükçekmece adliyelerinde çalışan 87  kişi hakkında alınan gözaltı kararı alındı.

İstanbul Organize Şube Müdürlüğü  ekiplerince bu adliyelere ve çalışanların tayin oldukları belirtilen diğer 23  ildeki adliyelere operasyon düzenleniyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Gökalp Kökçü tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı ile Gaziosmanpaşa ve Büyükçekmece adliyelerinde çalışan 87 personel hakkında, "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi oldukları gerekçesiyle gözaltı kararı alındı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri