İstanbul'da 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi? İstanbul'da metro, Marmaray, İETT, tramvay, şehir hatları bedava mı 2022?

Resmi tatil olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne az kala İstanbullu vatandaşların aklında toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığına dair soru işaretleri bulunmakta. Peki İstanbul'da 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi? İstanbul'da metro, Marmaray, İETT, tramvay, şehir hatları bedava mı 2022? Detaylar haberimizde...

Kurban Bayramı'nın hemen ardından, aynı hafta cuma gününe denk gelen 15 Temmuz günü tüm Türkiye'de resmi tatil olarak ilan edilmekte. Peki resmi tatil olacak olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde, İstanbul'da 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi? İstanbul'da metro, Marmaray, İETT, tramvay, şehir hatları bedava mı 2022? İstanbulluların merak ettiği bu soruların yanıtlarına haberimizde yer verdik.

İSTANBUL'DA 15 TEMMUZ'DA OTOBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ?

Kurban Bayramı'nda ücretsiz olan otobüs ücretlerinin 15 Temmuz'da da ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi?

9-10-11-12 Temmuz tarihlerinde ücretsiz olan otobüsler, bayramın bitmesiyle birlikte normal ücretli tarifelerinden hizmet vermeye devam ediyor. 13 ve 14 Temmuz tarihinde normal ücretleriyle hizmet veren otobüsler 15 Temmuz Milli Birlik Günü nedeniyle 1 gün daha ücretsiz olarak hizmet verecek.

İSTANBUL'DA METRO, MARMARAY, İETT, TRAMVAY, ŞEHİR HATLARI BEDAVA MI 2022?

Kurban Bayramı'nda 4 gün boyunca ücretsiz hizmet veren toplu taşıma araçlarının 15 Temmuz'da da ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki İstanbul'da metro, marmaray, iett, tramvay ve şehir hatları bedava mı?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Kurban Bayramı ve 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nde Marmaray, Metro, İett, Tramvay ve Şehir Hatları gibi toplu ulaşım araçlarının ücretsiz olacağını açıkladı. 2 günlük normal tarifenin ardından 15 Temmuz'a denk gelen cuma günü, toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet verecek.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri