İstanbul Valiliği HDP'nin düzenlediği Nevruz kutlamalarında 224 şahsın gözaltına alındığını duyurdu!

Nevruz Kutlamaları gerekçesiyle HDP'nin düzenlediği mitingde yasa dışı pankart ve flamaların sokulması ve taşkınlık çıkaran toplamda 224 şahıs gözaltına alındığı bildirildi. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklama da konuya ilişkin incelemenin devam ettiğini bildirdi.

İstanbul'da bugün düzenlenecek olan ve HDP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Nevruz kutlamalarında bazı şahısların taşkınlık çıkarttığı ve yasaklı bayrak ve flamaları miting alanına getirmeleri nedeniyle İstanbul Valiliği, 224 şahısın yakalandığını açıkladı.

224 ŞAHIS GÖZ ALTIN ALINDI

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Fatih ilçemiz Yenikapı Miting Alanı’nda, bugün HDP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Nevruz Kutlaması' açık hava toplantısı sırasında; alana yasadışı pankart ve flama sokmaya çalışan, yasadışı slogan atarak taşkınlık çıkaran 224 şahıs hakkında güvenlik güçlerimizce yakalama işlemi uygulanmıştır. Konuyla ilgili tahkikat devam etmektedir” denildi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bandırma Bor Karbür Üretim Tesisi Açılış Töreni'nde konuştu! "Gidip geziyorlar, beğeniyorlar, 'yaptırmayacağız' diyorlar!"
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez bor karbür hakkında merak edilenler hakkında video yayınladı!
Ezan okunmadan önce orucunu açmıştı! Kılıçdaroğlu’na tavsiye verilen video kahkaha attırdı: “Ezandan önce kesinlikle bir şey yemiyoruz, içmiyoruz”

Gündem Haberleri