İstanbul Sultanbeyli'de bayramlaşma telaşı

Ülke genelinde bayram coşkusu yaşanıyor. Bayramın ilk günü kurbanlar kesildi, dualar edildi. Fırsat bulanlar yakınlarıyla hasret gidererek bayram sevincini yaşadı. Bu sevincin yaşandığı yerlerden birisi de Sultanbeyli oldu.

Kurban Bayramı'nın ikinci günü, Sultanbeyli Belediyesi'nde kent bayramlaşması gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya ilçe sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin gelen vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. Başkan Keskin, vatandaşlara yaptığı konuşmada; Sultanbeyli'de hemşehrilerimiz için son derece düzenli ve her ihtiyacın karşılandığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi oluşturduklarını ve bu merkezin Bayramın birinci günü tüm ilçeye en güzel şekilde hizmet verdiğini söyledi. Sultanbeyli'de bayramların huzur ortamında ve neşeyle kutlandığını vurgulayan Keskin, yaptıkları her çalışmada vatandaş memnuniyetinin birinci gündemleri olduğunu ifade etti. Çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan, gelen tüm çocuklarla bayramlaşarak fotoğraf çektirdi ve onlara hediyeler verdi.

Kent bayramlaşmasında Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay ve AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Tombaş da hazır bulundu.

Gelenlere ikramların yapıldığı bayramlaşma programı misafirlerin uğurlanmasıyla son buldu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri