İstanbul Kartal'da dehşet! İki genç kız ölü bulundu, erkek intihar teşebbüsünde bulundu

İstanbul Kartal'daki bir evde iki genç kız bulundu. İntihar teşebbüsünde bulunan erkek ise hastanede tedavi altına alındı.

Alınan bilgilere göre olay Kartal Cumhuriyet Mahallesi Pelin Sokak'taki 4 katlı binanın birinci katında meydana geldi. Yakınlarının haber alamadıklarını bildirdikleri Dilara G. (23) ve Cansu D. (30) için polisi arayan Mustafa P., gece evinde kalan kadınların hareketsiz şekilde yattıklarını bildirdi. Bunun üzerine söz konusu adrese giden polis ekipleri, eve gittiklerinde Dilara G. ve Cansu D.'nin cansız bedenleriyle karşılaştı.

Aynı saatlerde kendisini yaraladığı için hastaneye giden Mustafa P. (24) kadınları öldürdüğü söyledi. Polisin yaptığı ilk incelemede Mustafa P.'nin iki kadını öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunduğunu tespit etti.

Dilara G. - Cansu D.

KORKUNÇ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Dilara G.'nin noterde katiplik yaptığı, Cansu D.'nin ise bir elektronik firmasında çalıştığı belirlendi. Bir restoranda çalışan Mustafa P.'nin kasten yaralama suçundan sabıkası olduğu belirtildi. Evde yapılan aramalarda uyuşturucu madde, fare zehiri, şizofreni ilaçları ve şırınga bulundu.

Dilara G.'nin cesedinin banyoda, boğazında kesikler olan Cansu D.'nin cansız bedeninin ise oturma odasında bulunduğu öğrenildi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İç Haberler Haberleri