İstanbul Çatalca'da kan donduran olay! Sağlık ocağındaki görevli doktor, 4 çocuğu taciz etmiş!

Çatalca'da bulunan bir sağlık ocağında kızlarına taciz ettiği için karakola başvuran aile, duydukları karşısında şok oldu.

Gün geçtikçe bir yenisinin eklendiği çocuk istismarı vakalarına şimdi de 12 yaşındaki bir kız çocuğu maruz kaldı. Çatalca Kaleiçi Mahallesi’nde bulunan 1. No'lu Sağlık Ocağı’na muayene için giden 12 yaşındaki bir kız çocuğu eve geldiğinde ağlamaya başlayınca ailesi aldıkları cevap karşısında şok oldu.

KIZ ÇOCUKLARINA TACİZDE BULUNMUŞ

Kızın ailesine doktor tarafından istismara uğradığını söylemesi sonrası karakol yolunu tutana aile, şikayet için gittiklerinde başka çocukların da cinsel istismara uğradığı iddiasıyla şikayetçi olduğunu öğrendi. Emniyet ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonucunda, 12 ile 16 yaş arasında toplam üç kız çocuğunun Sağlık Ocağı’nda görevli Dr. E. B. tarafından taciz edildiği ortaya çıktı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Yaşanan olay sonrası emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınan doktor E.B. ifadesi alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

LÖSEMİLİ ÇOCUĞU DA TACİZ ETMİŞ

Gündem olup sosyal medyada ses getiren olay sonrasında yanı doktorun lösemi teşhisi koyulan bir kız çocuğunu taciz ettiğini ancak ailenin bu duruma inanmadığı için bir şikayette bulunmadığı, olayları gördükten sonra emniyete giderek şikayette bulundukları öğrenildi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

Şanlıurfa’da terör operasyonu: 1 gözaltı

İç Haberler Haberleri