İstanbul Ataşehir'de korkunç olay! Öldürdükleri kadının cansız bedenini yaktılar

İstanbul Ataşehir'deki bir evden dumanlar yükselmesi sonrası olay yerine giden itfaiye ekipleri, korkunç bir durumla karşılaştı. Ekipler dumanların çıktığı evde yanan bazanın içinde çarşafa sarılı bir kadın cesedi buldu.

Edinilen bilgilere göre olay Ataşehir ilçesi Mevlana Mahallesi Malazgirt Caddesi üzerine bulunan bir binada meydana geldi. Saat 13.30 sıralarında binadan dumanların yükseldiğini görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

BAZAYA AÇAN İTFAİYE ŞOKE OLDU

Dumanların yükseldiği daireye giren ekipler, bazanın yandığını gördü. Bazanın içini açan ekipler, çarşafa sarılı yanmış bir kadın cesedi ve yanında balta buldu.

SAVCI İNCELEME YAPTI

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken olay yeri inceleme ekipleri savcı nezareti eşliğinde daire içerisinde inceleme yaptı.

Evde kiracı olarak oturan yabancı uyruklu G.K. ile F.Y. ile evin sahibi gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

"İKİ GÜN ÖNCE ÖLDÜRMÜŞLER"

Yaşanan olaya ilişkin bildiklerini anlatan Hayriye Aktaş, “Duyduğum kadarıyla 2 gün önce öldürmüşler, şişmiş. Şişince halıya sarıp yakmışlar. Yabancı uyrukluymuş" diye konuştu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri