İstanbul Ağrıspor Arnavutköy Belediyespor ile berabere kaldı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman B grubu mücadele eden İstanbul Ağrıspor 2. hafta mücadelesinde Arnavutköy Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı

İstanbul süper amatörde mücadele eden ve grup'tan çıkmayı başarak İstanbul Süper Amaöter Klasman grup'una mücaedele etme hakkı kazanan İstanbul Ağrıspor, 2. maçında Beyoğlu Stadında karşılaştığı grup'un güçlü ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

Beyoğlu Stadında gol sesi çıkmadı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman B grubu 2. hafta mücadelesinde Arnavutköy Belediyespor ile İstanbul Ağrı takımları takımları Beyoğlu Stadında karşı karşıya geldi.

Soğuk ve kar yağışlı havadaki mücadeleyi Serdar Akkoçoğlu, Mücahid Adem Çelebi, Umut Gökalp hakem üçlüsünün yönetti. Özellikle ikinci yarısının büyük çekişmeye sahne olduğu maçta Arnavutköy Belediyespor ile İstanbul Ağrıspor sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı.

Bu sonuçla iki takımda puanını 4′ yüksetti. 3. Haftada Arnavutköy Belediyespor, İstanbul Sinopspor ile İstanbul Ağrıspor ise Ortaköyspor ile karşılaşacak.

STAT: Beyoğlu
HAKEMLER: Serdar Akkoçoğlu, Mücahid Adem Çelebi, Umut Gökalp / Ertuğrul Yolcu
ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR: Mehmet, Hatip, Furkan, Muhammet, Koray, Kaan, Ersel, Sadat (64.Dk. Yusuf), Uğur (70.Dk. İdris), Ferhat, Burak (75.Dk. Mustafa)
TEKNİK DİREKTÖR: Ulaş Oktay
İSTANBUL AĞRISPOR: Samet, Yunus Emre, Okan, Can, Ekrem, Gökhan (77.Dk. Sergen), Hakkı, Serdar, Çağatay, Abdülkadir (46.Dk. Burak Gürsoy), Yunus Yay (90.Dk. Berkan)
TEKNİK DİREKTÖR: Metin Ersen

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri