İspanya'daki bir dans okulunda Erik Dalı oynayıp video yayınladılar

Erik Dalı şarkısı çıktığı günden beri herkes tarafından ilgiyle dinlenmeye devam ediyor. Bu şarkıya çekilen videolar da sürekli sosyal medyaya yüklenmeye devam ediyor. Bu şarkıya çekilen bir videoda İspanya'dan geldi. İspanya'da bir dans okulu Erik Dalı eşliğinde dans etti.

Erik Dalı sadece Türkiye'de değil tüm dünyada ilgiyle dinlenmeye devam ediyor.

İspanya'daki bir dans okulu, düğünlerin en eğlenceli ve en vazgeçilmez şarkısı haline gelen Erik Dalı eşliğinde öyle güzel bir koreografiye imza attı ki o anlar sosyal medyada hem paylaşım rekoru kırdı hem de büyük beğeni topladı.

İşte o anlar:

Düğünlerin vazgeçilmez şarkısı olan Erik Dalı eşliğinde gelin ve damatların özel dans gösterilerine tanık olmuştuk. Son olarak İspanya'daki bir dans okulu Erik Dalı eşliğinde öyle bir dans etti ki resmen bu neşeli oyun havasına yeni bir soluk getirdi. Flamenko ekibinin Erik Dalı performansı ise sosyal medyada kısa sürede yayılırken binlerce yorum ve beğeni aldı.

İZLEYENLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜLER

Profesyonel Duarte Dans Okulu'nda Erik Dalı eşliğinde İspanyol dans figürleriyle yeni bir oyun denemesi yapıldı. Her yaş grubundan kişilerin olduğu dans performansı, enerjik ve eğlenceli görüntüleriyle izleyenlerin yüzünü gülümsetip içini ısıtmayı başardı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri