İsmail Erdem, "Halkımız, daha güçlü bir Türkiye için seçimini yaptı"

12 yıldır sandığa yansıyan milli iradenin temsilcileri bu seferde ayrı bir ilki gerçekleştirdiğini belirten Belediye Başkanımız İsmail Erdem: “Mill (…)

12 yıldır sandığa yansıyan milli iradenin temsilcileri bu seferde ayrı bir ilki gerçekleştirdiğini belirten Belediye Başkanımız İsmail Erdem: “Milletimiz, medeniyetini sahipleneni, onu ilerletmeye ve yaymaya çalışanı, milli ve manevi değerlerini 2023’lere, 2071’lere taşıyacak olanı, kendisiyle el ele, gönül gönüle yürüyeni seçmiştir. Bu sayede Türkiye’nin gücüne güç katılacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Başkan Erdem, Türkiye’nin sadece Cumhurbaşkanını değil, dünyanın dört bir yanındaki Müslümanların ve mazlumların hakkını savunacak bir büyük dünya liderini seçtiğini de belirterek: “ Cumhurbaşkanlığı seçiminin, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor; demokratik hakkımızı kullandığımız seçimin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberliğimizin teminatı olacağına inanıyorum ” dedi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri