Gazeteci İsmail Dükel kimdir, Nerelidir, Kaç yaşındadır, Mesleği ve kariyeri nedir? İsmail Dükel'in hayat biyografisi

Gazeteci olan İsmail Dükel özellikle yapmış olduğu siyasi yorum ve analizleriyle izleyicilerin dikkatini çekerek İsmail Dükel kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır. mesleği ve kariyeri nedir? diye araştırmaya başladılar. İşte İsmail Dükel'in hayat biyografisi.

Eski bir gazeteci olan İsmail Dükel, katıldığı Televizyon programlarında yapmış olduuğu yorum ve analizlerle izleyicilerin dikkatini çekerek İsmail Dükel kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır. mesleği ve kariyeri nedir? diye araştırmaya başladılar. İşte İsmail Dükel'in hayat biyografisi.

İSMAİL DÜKEL KİMDİR? HAYAT BİYOGRAFİSİ

İsmail Dükel, 1960 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Gazeteciliğe 1979 yılında Ankara'da eski adı Ulus olan Barış Gazetesi'nde başladı. Ankara'da çeşitli gazetelerde çalıştı. Kanal E ve Kanal Türk'de Ankara Haber Müdürlüğü yaptı. Kuruculuğunu yaptığı Kanal Biz'de de Ankara Haber Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

2012 yılının Ocak ayında çalışmaya başladığı Yurt Gazetesi’nde "Meclis kulisi" isimli köşesinde yazılar yazdı. Yurt Gazetesi’nden ayrıldıktan sonra Halk Tv’de çalışmaya başladı.

İsmail Dükel halen TELE1’in Ankara temsilcisi olarak görev yaptıktan sonra, KRT TV'ye geçmiştir.

İsmail Dükel sosyal medyayıda aktif kullanan gazetecilerden biridir. Twitter hesabında 200 binden fazla takipçisi bulunmaktadır.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yorum Yap
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Biyografi Haberleri