İŞKUR şifremi unuttum | İŞKUR şifre değiştirme nasıl yapılır?

İŞKUR giriş şifresi iş arayan vatandaşlarımız tarafından unutulduğunda haberimizde anlatıldığı şekilde İŞKUR şifre değiştirme işlemi rahatlıkla gerçekleştirilebilecektir.

İş arayan yada İŞKUR sitesine üye olmak isteyen işverenlerimizin şifrelerini unutmaları halinde şifre değiştirme işlemlerini nasıl gerçekleştirebilecekleri aşağıda detaylı ve resimli olarak anlatılmıştır.

İŞKUR şifresi unutulduğu zaman öncelikle İŞKUR’un resmi web sitesine giriş yapılarak sağ üst köşede yer alan İŞKUR internet şubesi giriş butonuna tıklanarak giriş yapılması gerekmektedir.

İŞKUR internet şubesi giriş yapıldıktan sonra üst menilerde yer alan online işlemler – Kullanıcı işlemleri – Kullanıcı hesabı işlemleri—Şifre işlemleri bölümünden şifre değiştirme ekranına giriş yapılır.

Açılan şifre işlemleri ekranında sizlerden TC Kimlik numaranız ile doğrulama kodunu girmeniz istenilecektir.

Sonraki adımda karşımıza çıkan ekranda yer alan Ad, Soyad,  Baba Adı, Doğum Yeri, Cilt No, Aile Sıra No, Sıra No ve Doğrulama Kodunu sırası ile eksiksiz bir şekilde girdikten sonra ileri butonuna tıkladığınızda İŞKUR ŞİFRE DEĞİŞTİRME İŞLEMİNİN son aşamasına gelmiş olacaksınız.

Açılan ekranda belirlemiş olduğunuz yeni şifreniz sizden istenilecektir.

Yeni şifre ve yeni şifre tekrar bilgilerini girdikten sonra unutmuş olduğunuz İŞKUR şifreniz başarı ile değiştirilmiş olacaktır.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Çalışma Hayatı Haberleri