İran ve İtalya'da Koronavirüs şoku: Hayatını kaybedenlerin sayısı artıyor

Koronavirüs dünyaya büyük bir tehdit oluşturmaya devam ediyor. İran'da 10 yeni Koronavirüs vakası tespit edildi,1 kişi daha hayatını kaybederken ölenlerin sayısı ise toplamda 6 olarak kayıtlara geçerken, İtalya'da ise 1 kişi daha hayatını kaybederek salgından ötürü hayatını kaybeden kişilerin sayısı toplam olarak 2 oldu.

Tüm Avrupa diken üstünde, insanlar çaresiz ve korkuyorlar. İran Sağlık Bakanı, ülkede on tane daha yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) vakasının tespit edildiğini duyurdu. Bakan, devlet televizyonuna yaptığı açıklamada bu vakaların tespit edildiği kişilerden birinin virüsle bağlantılı sebeplerden hayatını kaybettiğini duyurdu.

Yeni vakalarla beraber İran'da 28 kişinin Koronavirüs taşıdığı ve 5 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Ülkede 186 şüpheli vaka bulunuyor.

AVRUPAYI ABLUKASI ALTINA ALMAYA DEVAM EDİYOR

Koronavirüs tüm dünyayı ablukası altına almaya devam ederken, korkulan ise ne yazık ki oluyor. Avrupa'yı da yavaş yavaş ablukası altına alan Koronavirüs'ün yeni durağı ise İtalya oldu. İtalya'da ise şu ana kadar 2 kişi virüsten öldü. Lombardia'da 10 u aşkın yerde karantina var. Halk evden çıkmıyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri