iPhone 13 şaşırtabilir! Apple'dan kullanıcılara pembe sürpriz

Son serisi heyecanla beklenen Apple, pembe renkli iMac'ten sonra şimdi de hayranlarına pembe bir iPhone seçeneği sunabilir.

iPhone 13 için Apple'ın pembe sürpriz yapması bekleniyor. Pembe iphone söylentileri Peng Phones adlı bir Twitter hesabının paylaşımı ile doruk noktasına çıktı. Peng Phones adlı hesap, hayali bir pembe iPhone 13 Pro Max render görüntüsünü tweet'ledi. Dikkat çeken paylaşımda bunun yıl sonunda gerçek olacağı iddia edildi.

GÜL PEMBESİ IPHONE SEÇENEĞİ

Tweet'te yer alan ifadelerde "Gül Pembesi" olarak adlandırılan telefonun çevresinde pembe renkli diğer Apple aksesuarlarına benzeyen pek çok şey bulunuyordu ve ayrıca Peng Phones, renk seçeneği için Aralık 2021 çıkış tarihini duyurdu.

iPhone 12 ve 12 Pro'nun iPhone 12 Pro Max ve Mini'den daha erken gelmesi ile Apple'ın iPhone 12 sürüm planı neredeyse fiyat yapısı kadar karmaşıktı. Ayrıca son seçeneklerde renk alternatifleri bulunuyordu. Apple'ın Pro serisi iPhone 12 Pro ve Pro Max, iPhone 12 ve 12 Mini'den farklı renklerde sunulmuştu:

iPhone 12 Pro ve Pro Max renkleri: Gümüş, Grafit, Altın, Pasifik Mavisi.

iPhone 12 ve 12 Mini renkleri: Siyah, Beyaz, Mavi, Yeşil, Ürün kırmızı, Mor.

 PAYLAŞIMA ŞÜPHEYLE YAKLAŞILDI

Söz konusu hesaptan daha önce gerçekleşmiş bir bilgi aktarımı olmaması dolayısıyla, pembe telefon iddiasına kullanıcılar şüpheyle yaklaştı. Çok konuşulan iPhone 13 hakkında çıkış tarihi ve renk seçenekleri ile ilgili Apple'dan net bir bilgi paylaşımı gerçekleşmedi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Teknoloji Haberleri