İOKBS sonuçları ne zaman açıklanacak 2020? Bursluluk sınav sonuçları açıklandı mı?

İOKBS sonuçları ne zaman açıklanacak 2020? Bursluluk sınav sonuçları açıklandı mı? 5, 6, 7, 8, Hazırlık Sınıfı, 9, 10 ve 11’inci Sınıflar için düzenlenen bursluluk sınavının sonuçları açıklandı. İşte bursluluk sınav sonuçları sorgulama ekranı...

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) 2. 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıflara yönelik olarak 05 Eylül'de saat 10.00’da yapıldı. Sınav başvuruları 05-17 Şubat 2020 tarihleri arasında tamamlandı. MEB'den yapılan açıklamaya göre . Açık Öğretim Lisesi, Meslekî Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu öğrencileri bursluluktan yararlanamayacak. Sınava katılım sağlayan adayların heyecanlı bekleyişi sona erdi. Peki İOKBS sonuçları ne zaman açıklanacak 2020? İOKBS sonuçları açıklandı mı?

İOKBS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI 2020?

İOKBS sonuçları açıklandı. Sınav sonuçları MEB'in internet adresinden ilan edildi. Okul müdürlükleri öğrenci velisinin istemesi hâlinde “Sınav Sonuç Belgesi”ni elektronik ortamdan alıp mühür ve imza ile onayladıktan sonra öğrenci velisine veya öğrenciye imza karşılığı verecek.

SINAV SONUÇ ÖĞRENME EKRANI

İOKBS HAM PUAN NASIL HESAPLANIR?

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Eğitim Haberleri