İnternet bağımlılığı her geçen gün artıyor! Ajans Press açıkladı: "Son 2 yılda ciddi artış gözlemlendi; günlük ortalama..."

Ajans Press adlı medya takip kurumunun ortaya koyduğu verilere göre internette günlük olarak harcanan vakit, her geçen gün artıyor.

Ajans Press Medya Takip Merkezi'nin "We Are Social" adlı verilerinden elde edilen bulgulara göre, günlük olarak internette geçirilen sürenin ortalamasının 2 yıldır artış gösterdiği gözlemlendi. Verilere göre geçtiğimiz yıl, yani 2021 yılında, günlük internette sarf edilen sürenin ortalama 6 saat 58 dakika olduğu tespit edildi.

SÜRE 8 YILDIR ARTIYOR

Aynı verilerin bulgularına göre internette günlük olarak harcanan zamanın ortalaması 2020 yılında 6 saat 54 dakika olarak tespit edilirken, 2019 yılında 6 saat 38 dakika olduğu gözlemlendi. 2018’de de süre 6 saat 48 dakika olarak belirlendi. Her geçen yıl ardan süre neticesinde, dünyadaki medya araçlarının genelinde en çok kullanılana aracın internet olduğuna karar verildi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

"Beynimde şimşekler çaktı" ifadesi gerçekmiş! Araştırmalar ortaya koydu: Hakaret içerikli ifadeler, beyinde şiddetli elektriksel aktivitelere neden oluyor!
Yaşam Memnuniyet Araştırması'nın sonuçları üzdü! Türkiye'nin en mutsuz şehri belli oldu!

Hayat ve Yaşam Haberleri