Muharrem İnce CHP listesinde o iki ismi görünce deliye döndü! CHP'lilere seslendi: Tıpış tıpış değil gönül rahatlığı ile Memleket Partisine gelin

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce , eski Adalet bakanı Sadullah Ergin ve Yüksel Taşkın'ın aday gösterilmesine çok sert tepki göstererek, CHP seçmenine seslendi.

Memleket Partisi genel başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce CHP'yi yerden yere vurmaya devam ediyor. Bu gün YSK'ya verilen Cumhuriyet Halk Partisi listelerinde eski Adalet bakanı Sadullah Ergin ve Yüksel Taşkın'ın aday gösterilmesine çok sinirlenerek CHP seçmenine "Bağrına taş basa basa değil, tıpış tıpış değil, gönül rahatlığıyla ver oyunu Memleket’e. Memleket gibisi yok" diyerek memleket partisine davet etti.

"TIPIŞ TIPIŞ DEĞİL GÖNÜL RAHATLIĞIYLA"

CHP'lilere çağrıda bulunan İnce, ''Milletvekili adayı listeleri açıklandı. Memleket Partisi'nin Ankara Çankaya 1. Sıra Milletvekili adayı; Prof. Dr. İpek Özkal Sayan, Mülkiye’de profesör, Atatürkçü bir Cumhuriyet kadını. Karşısında ise Ergenekon ve Balyoz kumpasları döneminin Adalet Bakanı var, Ali Dibo var. İzmir 1. Bölgede Memleket Partisi'nin adayı Cüneyt Oğuz. Cüneyt; Cumhuriyetçi, Atatürkçü, CHP'nin eski il yöneticisi. Karşısında ise operasyon gazetesi Taraf’ın eski yazarı "Kemalizm ırkçılıktır" diyen biri var. Bağrına taş basa basa değil, tıpış tıpış değil, gönül rahatlığıyla ver oyunu Memleket’e. Memleket gibisi yok'' ifadelerini kullandı.

CHP, Sadullah Ergin'i Ankara'dan, Yüksel Taşkın ise İzmir'den aday göstermişti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pendik'te toplu açılış törenine katıldı! Erdoğan,"7 oyunculu kumar masasının gündeminde kavga var"
10 Nisan 2023 Pazartesi piyasalarda son durum! Fiyatını görenler baka kaldı! İşte Altın, Dolar ve Euro'dan son durum!
10 Nisan 2023 Pazartesi hava durumu! Sağanak yağmurlar o illerde etkisini arttırıyor!

Siyaset Haberleri