İmamoğlu-Kılıçdaroğlu ve Akşener arasında yaşanan diyalog ortaya çıktı! Akşener'den Kılıçdaroğlu için olay sözler!

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hapis cezası verildiği gün, İmamoğlu-Kılıçdaroğlu ve Akşener arasında yaşanan diyaloğu anlattı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yüksek Seçim Kurulu üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemenin verdiği karar Türkiye'nin konuştuğu en önemli konu haline dönüşürken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İmamoğlu'na destek olmak için Ankara'dan İstanbul'a gelmişti. Almanya ziyareti nedeniyle Türkiye'de olmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ziyaretini yarıda keserek ülkeye dönmüştü.

İMAMOĞLU - AKŞENER VE KILIÇDAROĞLU ARASINDAKİ DİYALOG

Yaşananların ardından köşe yazısında dikkat çeken ifadeler kullanan Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, İmamoğlu-Kılıçdaroğlu ve Akşener arasında yaşanan diyaloğu köşe yazısında kaleme aldı.

Selvi şu ifadeleri kullandı:

"Hatırlarsanız Levent Kırca, Olacak O Kadar adlı televizyon programında, 'Tam yerine denk geldi, manzara koyduk' derdi.

Ben de tam da bu konuyla ilgili olarak İmamoğlu-Kılıçdaroğlu ve Akşener arasında yaşanan bir diyaloğu aktaracağım.

Kılıçdaroğlu: Hemen yola çıkıyorum. Beni bekleyin.

İmamoğlu: Tabii

Akşener: Kemal Bey’in gelmesini beklemeye gerek yok. Bu kalabalığı bekletmeyelim. Çıkıp konuşalım. Yarın daha kapsamlı bir miting yaparız. Kemal Bey ve diğer genel başkanlar ile birlikte daha kalabalık olur."

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri