İlk kez dinleyeceksiniz! Müslüm Gürses'in hiç yayınlamamış şarkıları ortaya çıktı!

Arabesk müziğin babası olarak bilinen usta sanatçı Müslüm Gürses’in ölümünün ardından hiç yayınlanmamış şarkıları ortaya çıktı.

Türk müziğine büyük katkılar veren ve milyonlarca hayranının Baba lakabını verdiği Müslüm Gürses 3 Mart 2013’te hayatını kaybetmişti. Sanatçı, ardında dillere pelesenk olmuş yüzlerce şarkı bıraktı. Ancak hayranlarının bile bilmediği albümleri ve şarkıları ortaya çıktı.

Yapımcısı Muhteşem Candan, Mahzenden Şarkılar adını verdiği albümleri yayınlamaya başlarken, hiç yayınlanmamış ve duyulmamış şarkılarına ATV Haber muhabiri Altay Altuğ ulaştı.

7 ALBÜM VE 70 ŞARKI KALDI

10 albüm ve 100 şarkısı olduğu belirtilen Müslüm Gürses’in bu zamana kadar kimsenin duymadığı şarkılarından 2 albüm 20 şarkılık kısım yayınlandı. 3. Albüm de yayınlanmaya başlanırken, geriye 7 albüm ve 70 şarkı kaldı.

99 ŞARKI BÖLÜLER HALİNDE YAYINLANACAK

ATV Haber muhabiri Altay Altuğ, Müslüm Gürses’in yapımcısı Muhteşem Candan ile bir araya geldi ve bilinmeyen o şarkıları ilk kez ATV ekranlarında dinletti. Ekranlara taşınan Bir Canım Kaldı şarkısı ve diğer 99 parça önümüzdeki süreçte bölümler halinde yayınlanmaya başlayacak.

Haber: Altay Altuğ

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Magazin Haberleri