İlhan Var kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'dan yapılan açıklamada teknik direktörlük görevine İlhan Var'ın getirildiği belirtildi. Peki İlhan Var kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında? Ayrıntılar haberimizde.

Eskişehirspor Kulübü'nden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada ""Kulübümüzde teknik direktörlük görevine bugün itibariyle İlhan Var getirildi. Vali Hanefi Demirkol Tesislerimizde Kulüp Başkanımız Mustafa Akgören, Başkan Vekilimiz Fatih Sezer, Başkan Yardımcımız Fatih Baturaygil ve Yönetim Kurulumuz ile bir araya gelen Var ile yapılan görüşmede 2 senelik anlaşma sağlandı. Teknik Direktörümüzün yardımcılıklarını Fahrettin Sayhan, Hasan Özdemir, Mustafa Sert, Hasan Tuncel, kaleci antrenörlüğünü ise Atalay Kazancı yapacak." denildi. Bu açıklama İlhan Var merak konusu oldu. Peki İlhan Var kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

İLHAN VAR KİMDİR? ASLEN NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

İlhan Var  17 Kasım 1979 tarihinde Sakarya'da doğdu. 

Futbol hayatına Bursaspor'da başlayan Var Bozüyüktespor'da kariyerini noktaladı. Futbol hayatının ardından antrenör olarak görev yapan İlhan Var ilk olarak Elazığspor Alt'ta yardımcı antrenörlük yaptı. Son olarak Yılmaz Vural'ın da yardımcı antrenörlüğünü yapan İlhan Var şu an da Eskişehirspor'la  antlaşmaya vardı.

Eskişehirspor'da teknik direktörlük görevi için İlhan Var ile anlaşma sağlandı.

Eskişehirspor'da Mustafa Özer sonrası teknik direktörlük görevine İlhan Var getirildi. Siyah-kırmızılılar İlhan Var ile 2 senelik sözleşme imzaladı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Biyografi Haberleri